Over Anne

Het gezicht achter ZekerAnne is Anne, precies zoals de naam zegt. Als hypotheek en verzekeringsadviseur help en begeleid ik jou naar financieel geluk. Zonder ingewikkelde termen, precies zoals het is en op een begrijpelijke manier.

Hoe gaaf is het als je jouw droomwoning koopt en je alleen maar bezig hoeft te zijn met de inrichting en welke kleur er op de muur komt? Alles regelen met betrekking tot de aankoop van de woning is mijn passie en dáár krijg ik energie van. Ik neem dan ook zoveel mogelijk uit handen van jou.

Wist je dat ik een winnaarsmentaliteit heb?
Tennis, bordspellen, noem het maar op zolang er een spelelement in zit vind ik het leuk. Het streepje van de winst zet ik dan ook vaak achter mijn naam. Ik zal niet opgeven tot de winst behaald is. Als er een nieuwe hypotheek en verzekering is geregeld waar jij tevreden mee bent, voelt dat als behaalde winst.

Kan niet is voor mij dus geen optie, ik ga altijd opzoek naar mogelijkheden en oplossingen.

Hoor je ook dat het niet mogelijk is om een woning te kopen? Kom eens langs zodat we kunnen kijken wat jouw kansen en mogelijkheden zijn.

Mijn advies voor jouw
geluk en zekerheid

Anne van Hulten ZekerAnne

Betrokken

Verantwoordelijk

Transparant

KLANTREVIEWS

Zij gingen je voor:

Zie hier welke klanten wij al hebben geholpen en wat hun ervaringen zijn.

Heb je een vraag?

Laat van je horen !

Corné Knechten
Corné Knechten
13 Maart 2023
Top service, goed geholpen met het krijgen van een passende hypotheek en bijbehorende verzekeringen. Fijn dat alles onder 1 dak kan en nog steeds een ontzettend persoonlijke aanpak heeft. Hartstikke bedankt voor de hulp Anne!
HarrieJan Eijkemans
HarrieJan Eijkemans
28 Februari 2023
Zeer goede en fijne advies voor onze hypotheek, meedenkend en meelevend. Prettige samenwerking
Roel van Tilborg
Roel van Tilborg
14 Februari 2022
Anne werkt snel, efficiënt en is altijd goed bereikbaar voor vragen of het uitwerken van een andere optie. Ze komt zelf met handige, bruikbare ideeën, die je zelf misschien over het hoofd zou zien. Ze kijkt naar de belangen van nu, maar ook die van de toekomst. Anne heeft ons heel goed geholpen en heeft een scherp tarief: we raden haar dan ook van harte aan!
Darja Schepers
Darja Schepers
25 Januari 2022
Zeer fijn geholpen door Anne! Goede uitleg. En denkt overal aan mee. Zeker een aanrader!
Maud Pittens
Maud Pittens
25 Januari 2022
Anne is een behulpzame en bekwame adviseur. Ze geeft je een realistisch en duidelijk beeld van wat je kunt verwachten. We hebben prettig en open contact gehad. Heel fijn!

Over ZekerAnne

Hoe kunnen we jou helpen bij financiële zekerheid?
We horen graag je huidige situatie, wensen en doelstellingen. De markt gaan we verkennen en vergelijken om de mogelijkheden in kaart te brengen. We helpen je om overzichtelijk met plus en minpunten een keuze te maken. Als laatste stap het afsluiten van de hypotheek en verzekeringen en het is geregeld!
Maak een afspraak en ontdek wat we voor jouw kunnen betekenen!

Mijn advies voor jouw
geluk en zekerheid

VEELGESTELDE VRAGEN

Meestal heb je eigen geld nodig voor het kopen van een woning. Dit heeft te maken met de kosten koper die bovenop de koopprijs van de woning komen, zoals advies-, notaris- en taxatiekosten. Je mag namelijk niet meer lenen dan de getaxeerde waarde van de woning.

Een vast arbeidscontract is gelukkig niet altijd nodig. Hoeveel je kunt lenen kan namelijk ook bepaald worden op basis van je arbeidsverleden of juist je verdienpotentie in de toekomst.

  • Als je nog geen vast contract hebt maar je werkgever wil je wel intentie geven dat je een vast contract krijgt, dan is dat voldoende.
  • Werk je al wat langer, dan is een berekening op basis van het gemiddelde inkomen van de laatste 3 jaar waarschijnlijk voldoende.

Ben je starter op de woningmarkt en denk dat er niks mogelijks is. Er is meer mogelijk dan je verwacht, wist je dat;

  • Ouders garant kunnen staan voor je hypotheek en dat je dan tot 30% meer hypotheek kunt krijgen;
  • Loonsverhoging binnen 6 maanden meegenomen wordt in de maximale hypotheek berekening;
  • Veel gemeentes startersleningen hebben, waarmee je 20% meer hypotheek krijgt.

Waarmee kan ik je helpen?

Hypotheek nodig?
Ik help je graag!

Fijn dat jouw droomhuis wel in je bereik komt! De aankoop van je woning of het aanpassen van je hypotheek is een spannend proces maar het aanpassen van de huidige hypotheek net zo min. Wij helpen bij het inzichtelijk maken van de mogelijkheden en keuzes op een duidelijke en eenvoudige manier zodat iedereen het begrijpt. Dit doen we allemaal aan de hand van jouw wensen en doelstellingen.

Verzekering nodig?
Ik help je graag!

Zijn jouw kostbaarheden goed verzekerd zijn? Spullen zijn kostbaar en daar zijn we zuinig op, toch gebeuren ongelukken en dat vaak onverwachts. Samen gaan we kijken welke spullen je wilt en kunt verzekeren, dit doen we door alle verzekeringen op de markt te vergelijken aan de hand van dekkingen, voorwaardes en premie.

contact zekeranne

contact@zekeranne.nl

Loopkantstraat 25
5405 AC Uden

0413-395240

We horen graag van je!

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?
Stuur ons een bericht.

0
Klanten geholpen aan hun droomhuis
0 +
Aangesloten aanbieders die we voor je vergelijken
0
Verzekeringen afgesloten

DE LAATSTE BLOGS

hypotheek aanvragen stap 2

Overwaarde opnemen

Overwaarde Opnemen: Financiële Flexibiliteit voor Je Toekomst Bij ZekerAnne begrijpen we dat je huis meer is dan alleen een plek om te wonen. Het is

Lees verder »
Hypotheek aanvragen stap 3

Verbouwing

Bij ZekerAnne begrijpen we dat het realiseren van je verbeteringsplannen niet altijd eenvoudig is, vooral als het gaat om de financiële aspecten. Daarom bieden wij

Lees verder »
Nieuwsbrief ZekerAnne

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Plan hier zelf je afspraak