Hypotheekadvies

Fijn dat jouw droomhuis wel in je bereik komt! De aankoop is een spannend proces maar het aanpassen van de huidige hypotheek net zo goed. Wij helpen bij het inzichtelijk maken van de mogelijkheden en keuzes op een duidelijke en eenvoudige manier zodat iedereen het begrijpt. Dit doen we allemaal aan de hand van jouw wensen en doelstellingen.

Onze drie kernwaarden

Betrokken

Verantwoordelijk

Transparant

Droom jij ook van een nieuw huis?
En wil je graag weten wat je kunt lenen?

Ben je ondernemer en wil je jouw mogelijkheden weten?

Ook dan kunnen we je helpen. Wist je dat als je korter dan 3 jaar ondernemer bent, we met jaarcijfers van één kalenderjaar al een hypotheek kunnen aanvragen?  

Droom je van een nieuwe keuken of badkamer?

Kom langs en we kijken samen of je hypotheek verhoogd kan worden. Als de hypotheek verhoogd is kan de droomkeuken of badkamer gerealiseerd worden.

Wil je advies over jouw hypotheek?

Klik hieronder op de knop om contact op te nemen. We nemen dan contact met je op en helpen je graag verder.

hypotheken huis verkocht

KLANTREVIEWS

Zij gingen je voor:

Droom je ook van financieel zekerheid? Zeker weten dat je kostbare spullen goed zijn verzekerd? Kijk hier wie je al voor zijn gegaan en zekerheid hebben gekregen.

Heb je een vraag?

Laat van je horen !

Corné Knechten
Corné Knechten
13 Maart 2023
Top service, goed geholpen met het krijgen van een passende hypotheek en bijbehorende verzekeringen. Fijn dat alles onder 1 dak kan en nog steeds een ontzettend persoonlijke aanpak heeft. Hartstikke bedankt voor de hulp Anne!
HarrieJan Eijkemans
HarrieJan Eijkemans
28 Februari 2023
Zeer goede en fijne advies voor onze hypotheek, meedenkend en meelevend. Prettige samenwerking
Roel van Tilborg
Roel van Tilborg
14 Februari 2022
Anne werkt snel, efficiënt en is altijd goed bereikbaar voor vragen of het uitwerken van een andere optie. Ze komt zelf met handige, bruikbare ideeën, die je zelf misschien over het hoofd zou zien. Ze kijkt naar de belangen van nu, maar ook die van de toekomst. Anne heeft ons heel goed geholpen en heeft een scherp tarief: we raden haar dan ook van harte aan!
Darja Schepers
Darja Schepers
25 Januari 2022
Zeer fijn geholpen door Anne! Goede uitleg. En denkt overal aan mee. Zeker een aanrader!
Maud Pittens
Maud Pittens
25 Januari 2022
Anne is een behulpzame en bekwame adviseur. Ze geeft je een realistisch en duidelijk beeld van wat je kunt verwachten. We hebben prettig en open contact gehad. Heel fijn!
meer dan 40 aanbieders hypotheken

Meer dan 40 aanbieders

We werken samen met meer dan 40 aanbieders, óók jouw bank. We vergelijken de aanbieders en kijken zo welke het beste bij jullie past.

Stappenplan
hypotheek aanvragen

Hypotheek aanvragen stap 1
Hypotheek aanvragen stap 3

Stap 1

Dit wordt onze eerste afspraak, we kijken ernaar uit om je te leren kennen.

Stap 2

Na onze ontmoeting gaan we aan de slag met het opstellen van een financieel plan, hierin laten we zien wat de mogelijkheden zijn

Stap 3

Als we duidelijk voor ogen hebben welke hypotheek er mag komen, dan gaan we dat regelen

Stap 4

De hypotheek is rond,
GEFELICITEERD!

contact zekeranne

contact@zekeranne.nl

Loopkantstraat 25
5405 AC Uden

0413-395240

We horen graag van je!

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?
Stuur ons een bericht.

Klaar voor de volgende stap?

VEELGESTELDE VRAGEN

De hypotheekverstrekker krijgt van Nationale Hypotheek Garantie de zekerheid dat je hypotheekschuld wordt terugbetaald als jij dat niet meer zelf kunt. Dit kan gebeuren in situaties zoals wanneer je gaat scheiden, arbeidsongeschikt raakt, je partner overlijdt of bij werkloosheid. De geldverstrekker beloont dit door een lagere hypotheekrente te rekenen.

Er gelden wel voorwaarden om in aanmerking te komen voor een NHG hypotheek:

  • De maximale koopsom/marktwaarde van de woning & hypotheek is € 405.000;
  • Wanneer er sprake is van een energiebesparende maatregelen is de maximale hypotheek zelfs € 429.300 (106% van de marktwaarde). De extra 6% moet dan wel volledig uitgegeven worden aan energiebesparende maatregelen.

Een bouwkundige keuring is een inspectie van de woning, waarbij er op hoofdlijnen een beeld van de bouwkundige staat van de woning in kaart wordt gebracht.

Met deze informatie weet je wat je kunt verwachten aan onderhoud op de korte en lange termijn. Het is verstandig om de keuring te laten uitvoeren bij bestaande (oudere) woningen, je komt er dan achter of er bijvoorbeeld verborgen gebreken zijn, zoals lekkages of houtworm. 

Een bouwkundige keuring is meestal niet verplicht, in enkele gevallen wel. Het is verstandig om de bouwkundige keuring zo snel mogelijk na het tekenen van de koopovereenkomst, dan kan er met de financieringsaanvraag nog rekening mee gehouden worden.  

Verbouwing van een woning is vaak heel duur en we begrijpen dat je daar niet altijd voldoende spaargeld voor hebt. Gelukkig zijn er mogelijkheden om de hypotheek te verhogen zodat er geld vrij komt om te verbouwen.

Als je een woning koopt dan kunnen we gelijk de verbouwing meefinancieren, dit geven we door aan de taxateur. De taxateur beoordeeld op voorhand wat de waarde van de woning na de verbouwing zal zijn. Op basis hiervan kun je dan een hogere hypotheek krijgen.

Een verbouwing kan ook meegefinancierd worden als je al een hypotheek hebt. De hypotheek kunnen we dan verhogen met een extra (tweede) hypotheek, dit deel kun je gebruiken voor de verbouwing.  De meeste geldverstrekkers zetten het bedrag in een bouwdepot, vanuit daar worden de facturen betaald.

Nieuwsbrief ZekerAnne

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Plan hier zelf je afspraak